jueves, 24 de marzo de 2011

Anar amb Girocleta

Per gaudir de la ciutat, el millor és poder anar per qualsevol lloc, i aixó ho permet la Girocleta. Pots passejar pel Barri Vell, per la zona comercial, anar a donar un vol per la vora del riu... i no et cansaràs tant si vas amb bicicleta. 

Aquest servei ja ha complert gairebé dos anys, i ha anat evolucionant de manera progressiva. El passat setembre es van estrenar dues noves estacions, afegides de les 8 que es van implantar inicialment. També es van afegir 100 bicicletes noves que comporta un abast total de 260 bicicletes. Els aparcaments també han anat augmentant progressivament, i les reparacions han estat constants.

La inversió que ha fet l'Ajuntament de Girona ha estat considerablement alta, però ha obtingut uns resultats molt bons per apostar per un transport més saludable i sense problemes de contaminació i trànsit.

A la fotografia em podeu veure l'estació de la plaça Catalunya, la qual és la més concorreguda pels usuaris de la Girocleta, i la que més moviments sofreix durant el dia. I sí, jo també sóc usuaria de la Girocleta, des del primer dia! I us animo a que us en feu, tan sols val 30 euros l'any i la pots agafar sempre que vulguis!





No hay comentarios:

Publicar un comentario